Thursday, 3 January 2013

3 Hari Bersekolah


Assalamualaikum, Selamat Sejahtera, Salam One.M, and Salam One Blogger . . .


siapa suka SailorMoon ni? kita satu geng ni.. haha.. 

okay, 2hari aku tak update heh.. hoho.. hari ni hari terakhir bagi budak form 4 untuk orentasi bukan sekolah tau.. haha.. sekolah aku tamat hari ni orentasi tu, tapi kalau yang lain tak tahula. tapi sepanjang orentasi tu, memang sakit la.. haha. tapi yang aku excited bila ada ujian personaliti.. haha.. banyak betul soalan dia.. 100 lebih.. tapi seronokla.. haha..

seperti sedia maklum, bila masuk ja tingkatan 4 kita memang tak tahu kelas apa.. and tadi masa orentasi terakhir cikgu umumkan pelajar yang masuk kelas aliran sains, psv, mpv, akuan, perdagangan semua tu.. dan Alhamdulillah aku dapat kelas yang aku nak.. Sains Tulen.. ! so, start now aku kena rajin yang teramat sebab  chemist, bio, fizik, add math *macam budak u orang kata susah sikit nak carry on..lagi-lagi untuk tahun depan.. masa dapat jadual kelas.. hoho.. gerun tengok *jadual je kot.. 

tapi sayang sangat, kawan aku 2orang masuk kelas lain, aku ada tanya sama ada buat rayuan atau tak, and dia cakap dia akan buat rayuan, math and science dia A okay.. hooho.. moga kau dapat tau ! lepas masuk kelas tu.. terus lantik ketua and penolong kelas.. hok AJK-AJK tu lain hari, sebab tak cukup masa.. haha.. tahniah tok ketua kelas aku, Hafiz and mak ketua, Jam.. jaga keamanan kampung kami tau! XD 

tahun ni jugak, 2 orang budak yang memang confirm pindah sekolah.. Fitri and Ikram.. Fitri pindah ke negeri lain dah.. =p . kat mana? aii, nak ngorat ke? XD . Ikram masuk maktab..maktab apa? takut nak bagitahu, takut adik aku ni marah., =3.  haha.. mak aku cakap dia comel, anak murid mak aku .. haha.. wat lek heh ikram.. korang dah tak da kat sekolah ni, memang rindu lah aku nak tumbuk-tumbuk korang.. haha.. 

gallery
thanks mr google ! ommaii... first photo from the Hobbit : Desolution of Smaug .. only one babe? not enough ni.. haha


dah-dah.. stop ayat touching-touching fulakk.. haha.. okay, siapa  yang infatuated dengan cerita The Hobbit : An Unexpected Journey macam aku ni? jangan irau, akhir tahun ni, 13 December 2013. ada sambungan dia.. The Hobbit : Desolution of Smaug.. tahun ni 2013 kan? aku ingat 2014 saja.. haha.. tempah untuk aku tau! moga dapat sambutan lagi.. haa, kaya la Peter Jackson.. 




Suka? Like la
Rajin? Komen la
Maaf atas penggunaan "Aku" kepada yang lebih dewasa
Terima Kasih

2 comments:

Hans said...

hahaha
sailormoon dengan kuasa bulan
xsabar tunggu sambungan Hobbit tu

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@Hans : haa, ingat lagi ayat tu.. XD .. yup, samala tak sabar nak tunggu The Hobbit tu.. =3