Tuesday, 25 December 2012

Review Blog Banyak Ong


Assalamualaikum, Selamat Sejahtera, Salam One.M, and Salam One Blogger . . .





hari ni, nak kata marah tak, sedih pun tak.. haha, baru ingat hari ni hari last promosi tudung Ariani, wahaha, feveret mak aku ni, haha.. okay la, malam ni aku dengan tiba-tiba nak review blog sorang akak ni, sebab apa? sebab akak ni follower blog aku yang ke-333..


ddalam kotak merah tu, bukan kah nombor tu cantik? seperti 12/12/12 ? hahaha,, .. =p



so, apa lagi? duduk diam-diam dengar sat aku bebel ni, bebel bukan sebarang bebel, bebel yang bawa manfaat, *TipuTipu


maaf akak print screen, ngeee

cantik header, siapa ada doll tu, hewhew..okay, pertama sekali yang aku tengok kat blog akak ni, of course la tuan tanah belog tu, cantik akak tu, umur akak ni 20 tahun, tak tua mana pun akak ni, nak ngorat?  pergi tanya Aaron Aziz dulu, cara-cara nak tackle.. XD . *JokeJoke..

akak ni orang Klate neh, kita tak reti kecek klate, sikit-sikit je boleh la kita royak, *tah betul ke tak.. haha, aku always keliru dengan loghat Kelantan and Kedah, hee.. yang super-nya blog akak ni, masa aku tengok blog akak ni petang/pagi tadi 75 follower, and malam ni, aku tengok terus ada 100 follower, gempak yang gila la.. haha, cepat naik tu..takpa-takpa.. haha.. 

haha, kalau betul lah kan, akak ni macam newbie, berdasarkan blog archieve akak ni. tapi tak pasti la, aku memang kuat buat andaian, so, apa salahnya kalau kita bagi sokongan sikit, follow ke, tapi biar dengan sukarela, kalau paksa memang tak ada function la follower tu.. betul tak? kita nak follower yang setia, macam korang dengan ehemm-ehemm, haha, so, kalau nak ikut aku terjah blog akak ni, just klik link http://hafizamanaf.blogspot.com/ ..

aku still tunggu follower yang ke-444, 555, 666, 777, 888 and nombor yang aku rasa cantik, haha, pengomen top pun boleh jugak, *tu pun kalau ada la, hewhew.. so, that's all aku membebel, haha, Salam, =3


p/s : maaf atas penggunaan 'Aku' kepada yang lebih dewasa, =3 , peace no war bebeh..



Suka? Like la
Rajin? Komen la
Maaf atas penggunaan "Aku" kepada yang lebih dewasa
Terima Kasih

7 comments:

✿A I N A A✿ said...

no yg cantik.. ena terjah!!! hehehehe

Nadia Johari said...

nampknyer kne buang friend pstu tggu no cntik lg..hehe..gurau je..

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@✿A I N A A✿ haha, tau tak pe.. hewhew

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@Nadia Johari , haha, gitu pulak, kurang la nanti .. XD

Hafiza Manaf said...

alahaii terima ksih dik..sungguh terharu..suko jgk tgok blog adik :)

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@Hafiza Manaf hee, welcome kak, thank kiu,.. =3

Ety Salbiah Abdurrasik said...

hye dear..sis dtg terjah balik blog adik....thanks visit my blog..done follow u..=)