Thursday, 23 May 2013

Seo Search tercapai ?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,


huarghh, diawal pagi sudah diupdate entrynya.. haha., bukan apa nak cerita kejap je, 5minit siapla kan? haha, so, without wasting time.. i will tell you, tadi check kat stats blog, tengok keywords search, haha,. tengokla, apa yang orang cari kan... so, macam ni,


heran jugak, aku tak pernah buat entry macam ayat kat atas, so i pick one of the keywords.. and i try google it.. kahkah,..im know memang sikit pun, click for enlargement.



so, i choose this keywords.. anddddd.... click for enlargement


so, there it is,. ouu,.. patutla.. haha, jarang blog aku ni top 4,. haha, kiranya capai seo search la ni, woww.. haha, kelakar pulak,. haha., lain kali, aku nak top 1,. kahkah,.. tamak woi,..

kan? sampai tak 5 minit baca entry aku ni. haha., tak percaya gi ambil stopwacth, kira masa cepat.. haha.,


6 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh wahhh, tahniah!!!! kalau Aina update info2 hangat terkini, lagi naik seo aina tau

Aina Ayunie said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ thank you akak... haha, info hangat.. haha, insyaAllah =3

kopi pasta said...

budak katang? LOL. ni mesti jejaka yg cari cara nak jadi tough.

err, baca entri ni tak sampai seminit kot..

Aina Ayunie said...

@kopi pasta haha, tu la pasal, budak katang? XD ,

haha, terer dah baca seminit.. haha, masih lagi beza 4minit. hhaha

Afif Zafri said...

wow tahniah...terbaik
Blog Saya :D

Aina Ayunie said...

@Afif Zafri hehe, baru je sikit.. terima kasih, =3