Tuesday, 21 May 2013

Mid-Year exam . wuuu



Large


Assalamualaikum dan selamat sejahtera,.

haaa, lama dah aku tak update.. bukan malas or what. cuma baru ada masa sikit, lagipun aku exam, hehee.. eihh, aku exam bukan seminggu or 4 hari, 3 minggu woi.. haha.. naik je form 4 and form 5 takde dah exam seminggu je..

exam pertengahan kali ni memang mencabar otak aku.. itu pendapat 'aku'. kalau bercanggah dengan pendapat hangpa aku tak boleh nak marah kan? add math2 pakwe aku tu pun agar mendebarkan aku time jawab,. Adibah kata aku jawab laju time exam add math macam aku tau semua.. haha, sayang.., aku tertinggal dua soalan tergantung. aku takut habis masa.. add math 1 hok depan aku enjoy, hok belakang aku lupa formula, tapi InsyaAllah okay.. ='(


haha, exam kali ni banyak yang tak sempat nak buat.. tapi tak semua okay, tak semua, grrr. yang lain-lain tu tok sah cakapla,. i;m not studying enough maybe.. i think i can't get 7A's like latest exam.

kali ni aku tak berapa nak target sangat memandangkan soalan dia mencabar mental aku., haha,. ada sekali tu aku hampir nak jerit. SERIUS ! tak main-main,. tengok muka aku ni, image.. haha. *aku ni kucing kah? sambil mencabar otak, mental aku dicabar.. hebatt.. haha.. so, apa pun seboleh nak result kali ni oke la sikit.

yee, lepas habis je exam terus cuti,. semua happy la kan? aku happy sekejap je,. sebab result exam laaa.. grrr. kalau macam hafiz takpe la student cemerlang. haaaaa... type benda alah ni pun rasa nak menjerit.. haiiii, hish kau ni ayunie, tak baik mengeluhh.. kalau kau tak dapat okay, it is not your susteanence maybe.. harhh, kau ni lagi satu, asyik ada perkataan 'maybe' je kat ayat belakang.. macam lagu Carly Rae Jepsen la pulak, 'call me maybe' ...

penat aku complaint pasal exam ehh,. haha.. kesian pulak kat korang baca bebelan aku yang tak ada function.. haaaa..



4 comments:

miss fifi said...

good luck wif the exam :)

Aina Ayunie said...

@miss fifi thank you, :*

anys nadhilah said...

i hate the feeling when i dont manage to finish the examination paper in time :( i just happened to me . sedih sgt aw . hancur impian yang menggunung ;(

btw berusaha lagi ya aina . you can do it ^^,

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2013/05/review-comelnye-essenseri.html

Aina Ayunie said...

@anys nadhilah tau takpe kak,. hrmmm,. thank you akak for the advice,. i will try my best.. n_n