Thursday, 29 August 2013

TEASER BEDAH KATAK !!








photobyAli

Teaser untuk entry seterusnya, nak tahu? tunggu ESOK! on 31 AUGUST 2013!


10 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

lama dah tak bedah katak, rindunyaaa zaman sekolah dulu.. sekarang ni, ena bedah manusia lak.. XD

Aina Ayunie said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ kiranya akak ada experience dah,. haha. manusia,. woww.. ihii

Shuhaida Subri said...

gelinya... dahsyat student-student zaman sekarang kan.. Akakk dulu xde pun bedah2 semua ni..

Jom lawat kedai akak Shuhaida's Shop yang super duper best ni.. Hehehe

Cik Mun said...

hehehe..dulu pon mun pernah bedah katak..tgk jantung die gerak2..hehe

AzyAdnan said...

ahh tak suka. syukurlah masa biologi dulu cikgu tak sempat nak praktis bedah katajk. syukur lah habis form 5 dah tinggalkan bilogi. kalau tak..mungkin saya akan pengsan melihat katak sebelum dibedah. haha

Aina Ayunie said...

@Shuhaida Subri ihii, sebelum buat, banyak yang menjerit, geli,. haha, lepas tu tak dah,

Aina Ayunie said...

@Cik Mun sama! jantung katak yang group saya bedah tu pun masih berdegup,. ehee

Aina Ayunie said...

@AzyAdnan haha,. masa mula2 mmg takut, lepas tu dah biasa,. ihiii

akmaL said...

teringat kenangan zaman sekolah dulu :P

Aina Ayunie said...

@akmaL ihii,. :3 mesti excited gila kan..