Saturday, 8 December 2012

Senarai Pemenang Segmen Up-kan Follower & Tambah Kenalan

Assalamualaikummm !! crabemoticon


okay hari ni, buka jugak blog ni, cuti la kononya. seperti yang sedia maklum,
saya akan bagitahu siapa pemenang bagi segmen INI  .. berikut senarai pemenang tu,
ecehh, ayat macam jadi hos money drop pulak eh..

hadiah - 3x simple header









10x review blog

http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://meyrajohn.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://abigeyesgirl.blogspot.com/2012/11/segmen-upkan-follower-tambah-kenalan.html
http://ezatichumel.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html
http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html



untuk pemenang header tu.. akan dihandle oleh Cik Anis .. and untuk pemenang reveiw blog tu
akan dihandle oleh saya and Anis.. agak special sikit la, sebab reveiw blog tu 10 orang..
so, Anis akan ambil 5blog, and saya akan ambil 5 blog.. okay? so, tunggu je.. and siapa yang tak berjaya takpe, ada banyak lagi segmen yang ada, lagi-lagi time cuti ni.. =3




alang-alang singgah, jom follow sini?

crabemoticonSuka? Like laaa
Rajin?? komen la!
thank you-thank you-thank you!

6 comments:

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

Alhamdulillah menang :')

Aimi Syahirah said...

Yeay dapat review! Tq dear..:)

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ : haha, tahniah.. nanti blog Putra akan direview oleh Anis okay? tahniah sekali lagi.. =3

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@Aimi Syahirah : hehe, terima kasih, and tahniah jugak dekat akak.. hehe

hananhadila said...

alhamdulillahh , boleh diriew . sukeenyee . hehe

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@hananhadila : hee, tahniah ! blog awk akn direview oleh Anis okay? hee