Saturday, 4 October 2014

Muqaddimah untuk 25 NOVEMVER 2014


anime-expert:

Naruto 
 
hello uolls... 
entry aku kali ni paling sikit je.. hahaha.. 
apa yang aku nak cakap ialah aku akan update blog and 
jadi blogger tegar semula selapas
 25 NOVEMBER 2014...
kenapa aku besarkan font and kenapa aku highlight merah ? alaaaa, aku saja je buat daya penarik even though benda tu takde apa apa kesan pun. hahaahah... 
okayy,, gaya aku macam buat come back uollsss. hahhaaa. takdelaaa, aku nak naikkan balik aku punya traffic.. 


vapak la sedihnyaaa,. aku tengok pun sedih wahai kalian kalian. tidakkah kalian kasihan kepada akuu ? hahaaa. okayy,aku nak tunjuk bukti je sebenarnya yang aku punya traffic telah mengalami proses peleburan. hahaha..

okay dah, aku stops sampai sini jaaaa. hahaha.. tunggu come back guaa. tak nak tunggu pun takpe, aku syok sendiwi pun buleyyy.. hahaaa. 

okayy.. babaii.. huahahaha

2 comments:

Etuza Etuza said...

Asalam Etuza telah follow blog ini..

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/