Tuesday, 1 October 2013

Entri Merapu...

Exactly





cr: weheartit


yello, mello, hello! 
what's up dude?! how about your holiday? it's awesome or what? before that i would like to say, Selamat... Selamat apa? hari jadi ke? ohh, lawak basi la pulak aku ni,. haha, okey-okey,. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua umat Islam, terutama sekali kepada orang yang lebih rapat dengan aku,. 

okay, raya kali ni bagi aku average saja, bukan bosan ke apa, tapi biasalah kan, sebagai seorang student haruslah ada homework right? aku baru je form 4 homework agak banyak,. inikan lagi mahasiswa, mahasiswi kan? lagi bertambunbunbun. haha.. 

selama 3minggu lebih aku tak update,. kan? ni kes sifat malas yang kian memberat, ditambahkan lagi dengan kerja-kerja lain, dengan tak adanya idea.. korang faham-faham lah ehh,. haha.. banyak blogger, tapi bukan calang-calang blogger weh, yang tahun ni pun tak update-update sampai sekarang.. inikan lagi aku blogger biasye.. haha.

nak update pasal raya, tapi gambar tak dok,. hoho.. pelikss.. -_-'


of life  
cr: weheartit


sekarang ni pun aku lebih aktif kepada twitter,. haha, budak baru twitter gini ah,. haha., dah alang-alang tu, meh la follow ceq. hiii

okey la, sampai sini je aku update,. hoho,. tak boleh lama-lama update,. habis kerja lain spoil,. haha.., once again, Selamat Hari Raya.... =P

p/s : tajuk entri dengan isi entry tak ada kena mengena langsung,. haha.. 

1 comment:

tenku butang said...

huk2.. teman komen sini sebagai ganti x baca entri katak tu.. arghh.. geli.. wekk