Monday, 6 August 2012

Kekalahan yang bermaruah !!

Assalamualaikummm !!


hai comel,. hai handsome.. hewhew.. eh-eh ape pasal muka
nampak macam ayam berak kapur jee.. heee.
sebab Dato' Lee Chong Wei kalah lawan badminton?
haa.. don't be like that.. aku pun macam tu..
tapi aku rasa tak lah teruk manakan?? 21-19 pada set terakhir..
mungkin bukan rezeki negara kite.. mana lah tahu kan akan
 datang nanti malaysia menang ke? tak mustahil tau..
dalam dunia ni, tak ada yang mustahil.. ada hikmah
disebalik apa yang berlaku.. aku tengok pun sedih juga.. tapi apa daya..



tapi yang panas tu, bila ada orang nak DLCW menang sebab
nak makan baskin robin percuma??!.. haiyoo, kemonla. . apa kes ni..
bila-bila masa boleh beli.. aduhai.. sedih-sedih..




masa buka fb aku ada nampak orang post pasal twit DLCW, kat atas ni la..
aku gi la bukak juga twitter ni.. and betul apa yang ditulis tu.. ramai yang bagi sokongan
termasuk aku, =p *macam nak cari publisiti je .. PM kita, Dota' Najib pun cakap
bahawa, kekalahan tu ialah kekalahan yang bermaruah.. huu, bangga aku tau.. 
wahaha.. aku pun nak ucapkan tahniah dan terima kasih dekat DLCW, dah mengharumkan
nama negara.. mana taknya, orang inggris pun sokong DLCW, tv3 bagitahu.. =p
 memang superb lah

walaupun negara kita tak dapat gold medal, aku rasa dah okay la tu,
tengok yang pemanah tu, baru je masuk olimpik dah menang dengan China, if not mistaken lah..
kiranya dah ada experiance, so bole masuk lagi next time.. kann?? 


ada sesiapa tak tahu ke DLCW tu apa?takpe-takpe moh kite habaq mai hangpa.DLCW tu Dato' Lee Chong Wei . . ngeee... =]


Suka? Like laaa
Rajin?? komen la!
thank you-thank you-thank you!

10 comments:

piko ija said...

kami bangga ade DLCW

♛ Aina Ayunie ♛ said...

Haaaaa.. Betul-betul-betulll . . . =]

azim zamzuri said...

sye bnge ngn dlcw,tpi lgi bnge klo mng

azim zamzuri said...

sye bnge dgn dlcw,tpi lgi bnge klu mng

azim zamzuri said...

sye bnge ngn dlcw,tpi lgi bnge klu die mng

♛ Aina Ayunie ♛ said...

Azim :: a haha.. Samela dgn kite.. Btw, mcm mne bole trtarik nk buat blog ni??.. Haha

ainun m said...

rezeki dia dan rakyat Malaysia dpt perak

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@ ainun m :: haa, betul-betul.. lgipun ada hikmah kenapa kita dapat perak tuh.. =]

~didiey~ said...

even beliau kalah,kte sebagai rakyat Malaysia patut bangga..n no need for him to say sorry:)

♛ Aina Ayunie ♛ said...

@ ~didiey~ :: betul-betul-betul ..haha